Duftnyhet – Mon Guerlain Bloom of Rose

Dufthuset Guerlain og Angelina Jolie hedrer kvinneligheten med ny roseduft.

11. mars lanseres Bloom of Rose, med noter av lavendel fra Provence, sambac sjasmin, vanilje fra Tahiti og sandeltre av høy kvalitet som i originalen Mon Guerlain. Nå med ekstra tilsetning av roser for kvinnelig, vårlig preg og neroli (sitrus) for friskhet. Duftskapere er Delphine Jelk og husparfymør Thierry Wasser hos Guerlain, et av verdens eldste dufthus fra 1828 som feiret 200 års jubileum i fjor. Guerlain er anerkjent for sin kunnskap om eksepsjonelle råvarer og duftformler som blir klassikere.

Bloom of Rose lanseres som eau de toilette og er en nydelig blomsterduftduft for den lyse sesongen vi går inn i. Dette er en duft som skaper livsglede. Bare å spraye seg bak øret og pulspunktene hver gang du ønsker en dose av energi. Pust dypt tre ganger og du er klar for dagen og nye oppgaver.