5 kjappe med Gine Margrethe

Fine fine Gine!

Like vakker inni som utenpå. Med sitt blendene smil og rullende latter sjarmerer hun alle i senk. Alltid like stilsikker, og tro mot seg sin egen stil. Oppdatert på trender er hun også, og jeg har stilt henne noen raske spørsmål om hvilke tendenser vi beveger oss mot denne sesongen.


Hvilken trender skal man satse på denne sesongen?

Selv er jeg godt inne i 70-tallet om dagen. Hele viben er effortless men likevel planlagt med farger, kule detaljer og hiver man på litt glam oppå der blir det helt kanon!

Hvilke trender skal man styre unna denne sesongen?

Jeg syns man sjeldent skal satse på en trend, men heller gå for det en selv liker og føler seg komfortabel med. Implementere detaljer er alltid lov som f.eks sesongens briller eller annet, men i bunn og grunn gå for det man selv liker og ha det gøy med det. Men om jeg må si noe så er vel kanskje ikke neonfesten min favoritt.

Hva står øverst på ønskelisten?

Søvn. Neida! Det må være noe – eller alt for den saks skyld fra Zimmermann. Det er noe med de klærne som gir deg lyst til å booke en tur rett ned til sør-frankrike og leve i sus og dus. De er laget med så mye sjel. Og setter meg i modus. Hvis man adder litt saltvanns-hår og noen kule briller? Oi, oi, oi. Det er lov å drømme!

Hva er hemmeligheten bak stilen din. Du ser alltid så smashing ut. 

Jeg er opptatt av detaljer, være leken og gjøre min greie. Jeg lar meg inspirere, men først av alt tenker jeg på hva jeg syns er fint. Jeg liker å utfordre meg på fargesammensetninger og egentlig ha det gøy. Men det viktigste for meg er at det må harmonere – både med fargevalg og snitt. Og alltid ha det lille ekstra! Enten om det er et belte, rosa øyenskygge, noen morsomme øredobber etc. Jeg kler meg ofte etter en vibe; enten om det er back to the 70’s, boheme eller hva det måtte være. Det er vel den følelsen man våkner med; at i dag er jeg litt «sånn». Også er det veldig morsomt å gi klærne man har forskjellig uttrykk ved å bruke de i nye sammensetninger fra gang til gang. Det er ikke så mye som skal til for å gi tingene man har et nytt liv. Men alt i alt – morsomme farge-sammensetninger og snitt.

Du har akkurat vært i Paris, hva er ditt beste Paris tips? 

Jeg elsker å lunche på l`Avenue eller Costes. Både maten, stedene og people watching er fantastisk.