Trendalarm

Det er ingen tvil om at i år er hattetrenden enda større enn i fjor. Jaquemouis var tidlig ute med sine (kjempe) store stråhatter, så oversized at de nesten var umulig å holde balansen i. Meget instagram vennlige om ikke annet. Både Gucci og Dior hadde mange fantastiske hatter i sine kolleksjoner.

Jeg kom over disse fantastiske hattene fra Eliurpri på Matchesfashion. Øverst på ønskelisten står en hatt med brede silkebånd på.

//bildene er lånt fra Matchesfashion.com

Som nevnt har de store motehusene mange fine, mens Lola hats også har mange flotte til en hakket bedre pris.

Jeg er der at jeg synes en hatt er et fint accessoir, men det hjelper på å finne et merke som er mer vennlig for lommeboken. (H&M hadde en fantastisk en i fjor som jeg tipset om HER). Jeg mener å ha sett de har en ganske liknende i år.

Hatt er ikke noe en brukere hver dag, men på ferier og i sydlige strøk er det et must for min del. Det beskytter ansiktet fra solen, og også hår og hodebunn. Jo eldre jeg blir, jo mer avhengig har jeg blitt av å bruke hatt. Det passer perfekt på en bad-hair-day også.

Om ikke lenge pakker jeg kofferten og vender snuten mot Spania. Der gleder jeg meg til å besøke spanske lokale markeder der det florerer av hatter i alle former og fasonger. Jeg tenker jeg skal lage min egen versjon denne sommeren.

Vil dere ha en liten DIY? Sommerens hatteprosjekt med brede silkebånd?