Fools-spring

Nå er det VÅR -varmen har kommet! Eller? Kan jeg ta feil? Jeg velger å tro det, og drømmer om varme, selv om det er nok bare å innse at det er «fools-spring» som de kaller det.

Jeg tror jeg ER definisjonen på «fools-spring». Jeg våkner opp. Ser ut av vinduet. Solen blender meg, snøen er borte og det er bare veier. Fuglene kvitrer. Jeg tar på meg lyse sommerjeans, dropper sokkene, hvite sko, tar på meg en tynn bluse, og slenger en jeansjakke over (sånn i tilfelle det blåser litt).

Går ut døren i hui og hast med to barn (som jeg har kledd på med ull innerst, strømpebukse, lue, og boblejakke). Selv holder jeg på å fryse meg ihjel da jeg går ut døren, men har ikke tid til å gå inn igjen og faktisk kle på meg som normale mennesker hadde gjort. Jeg kjører på med 24 varmegrader i bilen, og masse rumpevarme. Barna blir levert i barnehagen. Jeg bruker litt ekstra tid på å levere kun for å få varmen tilbake igjen fra den korte gåturen fra parkeringshuset til barnehagen. For andre gang, før klokken 09.00, holder jeg på å fryse meg ihjel.

Videre ut til møter, og atter møter. Jeg sørger for å holde temperaturen i bilen til sydentemperatur. Det føles ikke akkurat mildere hver gang jeg må bevege meg ut av den. Bare det å løpe ut å slippe på takstameteret (eller med andre ord finne ut hvilken parkeringssone jeg befinner meg i. -nei, jeg skjønner meg ikke helt på Europark appen enda. Jeg må ærlig innrømme at jeg er en av de «dumme», som har betalt for å ha parkert EL-bil i byen. Say no more! Det har jeg gjort i over ett år nå. Lurer på om jeg kan kreve x-antall parkeringer tilbake fra Europark?). Snakk om «fool».

Vårværet er magisk. Jeg kan bekrefte at varmen ikke har kommet helt enda, men det gjør definitivt godt for humøret. Jeg våkner tidligere enn vanlig, mer opplagt og har lyst til å kle meg lettere og mer fargerikt. Her er dagens.