10 kjappe spørsmål med Tone Damli

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

Ein perfekt dag for meg startar med at eg vaknar av at sola skin inn på soverommet. Å bli servert frokost på senga er heller ikkje feil. Deretter ein lang dusj og god tid på badet for meg sjølv. Eg elskar å ha god tid til å dulle og dalle. Selvfølgelig må eg ha på høg musikk med favorittlåta som går på repeat (eg får hang ups). Resten av dagen vil eg tilbringe enten på sjøen eller på Gåsøya med familie, venner og ein iskald pils!

En låt som får deg i knallhumør?

Akkurat no er favorittlåta mi «The Bones» av Maren Morris. Uten å tulle, eg høyrer på den sikkert 30 gonger om dagen. Som nemnt, repeat! 

Du skal ut på byn, hvordan ser du ut?

Akkurat no har eg dilla på bølgetanga som eg har skrive om tidlegare her på Dailystory (klikk her). Sminkemessig har eg alltid fokus på hud og glød. Eg sminkar augene lett, gjerne skygge på lokket og ingenting under. Bryn og lepper setter prikken over i´en. Eg vil kle meg i kvit jeans og kvit skjorte med sneakers. Eg likar tanken på enkel, komfortabel bekledning- da har ein det enda kjekkare på fest!


Hva spiser du aller helst?

Sushi, any day of the week! Gjerne fra Alex Sushi, men det er litt dyrt, så det er kun viss vi føler at vi fortjener det. Ellers bestiller vi «kvardags-sushi».

Hvor er den mest spesielle plassen du har spist et måltid noen gang?

River No 2 i Sierra Leone. Det var magisk og vakkert. Da eg var der i 2009 var stranda heilt forlatt. Vi åt sjømat servert rett fra havet, satt rundt bål på kveldstid og sov ute på stranda under open himmel, kun med netting rundt oss. Det var ein fin avslutning etter ein ellers heftig tur.

Foto: Erik Thallaug
Foto: Erik Thallaug
Foto: Erik Thallaug

Hva har du på nattbordet?

Ei bok, Mentholatum, Sink tablettar, mobil og ei drikkeflaske med vatn. Skal lese «Crazy Rich Asians» som eg fekk anbefalt av Annema. Visst nok morsomt og lettlest. Akkurat det eg trenge no! 

Hva har du alltid med deg ut?

Eg er ei sånn som gjerne kan gå ut uten veske og kun bruke lommene på jakka. Derfor har eg med meg minst mulig. Lipgloss, mobil, bankkort, nøklar og AirPods.

Tre ting du er god til?

Jobben min, lukeparkere og å kose meg.

Hva skulle du ønske du var bedre på?

Ski, køyre båt og å legge vekk bekymringer.

Beskriv deg selv med tre ord?

Målbevisst, snill, livsnytar.