En hemmelighet!

Sånn! I dag kan jeg endelig røpe en liten hemmelighet jeg har båret på i det siste. Det er så stas at jeg endelig kan dele den med dere. Jeg har med vilje valgt å ikke dele så mye underveis. Rett og slett fordi jeg selv synes det er veldig irriterende når mange andre har «hemmeligheter» som er så hemmelige, de kan bare fortelle at de har en hemmelighet som er hemmelig helt til de kan fortelle om den hemmelige hemmeligheten et halvt år senere.

Jeg er ekstremt dårlig på å bære på hemmeligheter. På venninnefronten vil jeg nok kalle meg verdens beste. Jeg røper aldri en hemmelighet. Når det gjelder egne prosjekter er jeg hakket dårligere. Helst vil jeg fortelle alt med en gang. Jeg er jo så stolt! Der har du meg! Men nå er endelig tiden inne. Jeg har sammen med min gode venninne Camilla Stenberg designet noen plagg. En fotsid kjole, en jumpsuit, ett skjørt og en skjorte. Alle i hvitt blondestoff.  Fire plagg, som er de ultimate plaggene når du skal på ferie, på fest eller som man bruker til hverdags. Når jeg pakker ferie-kofferten så er det de fire plaggene som skal med. De passer i alle settinger, både på stranden og til middag på kvelden. Noen ekstra plagg pakker jeg også med, men kofferten har aldri vært lettere. En jeansshorts som skal brukes under Olivia-dress når jeg knepper den opp. Olivia-dress skal også brukes på kveldene med hæler. En ekstra hvit t-skjorte til skjørtet, et belte og ett par med heels når jeg skal ut på middag med jumpsuiten på. Lave sko til resten av dagene. Tanken bak kolleksjonen er at det skal være enkelt å gå fra strand til restaurant. 

I dag åpner vi for bestillinger på nettbutikken. Klikk deg gjerne inn og ta en titt HER.