Et spennende designsamarbeid

I dag var jeg så heldig å få ta turen til Stockholm for å være med på lanseringe av et spennende designsamarbeid. By Malina, som er kjent for sine fantastiske kjoler, badedrakter og beachwear har designet en superfin kolleksjon for Lindex.

Under pre-shopping eventet kastet folk seg over godbitene, og både kjolene, badedraktene og omslagskjørtene ble revet bort. Heldige er vi som får sikre oss godbitene før alle andre, men i dag får du kjøpt kolleksjonen i utvalgte butikker og også på nett. Den er så fin! Jeg har lyst på alt!

En feriegarderobe med hele 26 plagg i lyse farger og vakre trykk har blitt integrert i Lindex´ verden. Det gledesfylte uttrykket med vakkert badetøy passer kvinner med alle kroppsfasonger. Du kan dra rett fra stranden til sommerfesten. Plaggene kan varieres, og en badedrakt du har på deg på stranden kan fint kombineres til et omslagsskjørt, og du kan dra rett på middag.