Photo journal – pressedag hos Aiayu

For et par uker siden stod jeg tidlig opp, tok med meg Nomi og dro på pressefrokost i Aiayu-butikken. Der fikk vi se highlights fra høstens kolleksjon. Jeg tok noen bilder med det «store» kameraet mitt og tenkte jeg skulle dele noen smakebiter.

Jentene fra klesagenturet som representerer Aiayu i Norge, og min tidligere kollega og venninne, Mette.

Åh, skjerf!
Disse putene.. så dyre (at jeg ikke en gang husker prisen, ha ha), men så fine.
Denne cardiganen i patentstrikk var et av høstkolleksjonens fineste plagg, synes jeg. Så myk og så lett i kvaliteten. Flere av plaggene og interiørartiklene fra Aiayu er håndlagde av artisaner fra Peru og Nepal. Se etter initialer på plagget / tingen, de broderes nemlig diskret på. Fint, eller hva? (Litt usikker på om denne jakken er håndstrikket.)
Kose-sett i tynnstrikket lamaull.
Mmmm, for en genser.
Det deilige bomullssengetøyet i nye fargevarianter, blant annet en veldig fin dus gulfarge.
Trøtt i trynet med deilig cardigan fra Aiayu (gave). Visste du at lamaull ikke nupper? Det gjør det ikke, og det liker jeg godt.