FERIEMODUS

Jeg føler kroppen fortsatt er litt i feriemodus etter to uker i Frankrike. Det er alltid deilig med en liten ferie, men det føles også veldig bra å være tilbake til hverdagen. Nå er det siste innspurt før den ordentlige ferien kicker inn.

Frankrike var ikke bare ferie for min del. Det startet med litt jobbing, og bilder til et nytt prosjekt. Det er det jeg elsker med free-lance tilværelsen. Jobbing kan fint kombineres med en tur til varmere strøk. Så lenge jeg har internett kan jeg jobbe hvor som helst.

Denne gangen ble begge barna med. Jeg var litt usikker på om det var for lenge å ta de ut av barnehagen i to uker, men det gikk strålende. Været var ikke helt tipp topp, men vi hadde mange prosjekter på gang, så noen overskyede dager var egentlig helt greit. På slutten kicket solen inn, og det ble både strand og bading.

Nå er det tre uker til det er ordentlig sommerferie. Da skal skuldrene senkes og det er nye strikkeprosjekter på gang.