DETTE MÅ DU KJØPE MED DEG HJEM FRA FRANKRIKE

Jeg elsker franske apotek, og jeg vet ikke om det kun er meg, men jeg synes de har så mye mer spennende utvalg enn her hjemme. Etter å ha feriert i Frankrike i mange år så har jeg funnet noen virkelig favoritter som alltid er med hjem i kofferten.

Caudalie fuktighetsspray -denne misten er en favoritt, og perfekt for å tilføre huden en liten fuktboost i løpet av dagen. Den er like bra på sminkefri hud som over makeupen. Den selges også i en mindre forpakning, som er perfekt å ta med på flyet da huden ofte kan føles ekstra tørr.

Bioderma rens -dette rensevannet er mange makeup artister sin favoritt, og ikke uten grunn. Det fjerner alt av sminke, og huden føles ikke tørr og stiv etter bruk. I tillegg koster det ikke all verden. Et lite budsjettips her.

Carita fluide -en bronzer som kan brukes både i ansiktet, på kravebenene eller på resten av kroppen. Oljen er ikke fet, og trekker inn i huden. Det er en tørrolje, og det er fine partikler slik at man ikke ser ut som en glinsende discokule. Perfekt for litt ekstra glød til brune sommerlegger også.

Klorane tørrshampo -denne tørrshampoen er en av de beste jeg har prøvd. Jeg kjøper alltid den for blondt hår, og den er perfekt for etterveksten da den er en anelse hvit. Finnes også for brunetter. Håret blir ikke for stivt, og gir følelsen av  saltvannshår.

Har du noen favoritter eller produkter som ikke finnes i Norge, som bør prøves så tar jeg gjerne i mot tips her.