I DAG ER DET ELLE-FEST

I dag er det duket for årets Elle-fest, et av høydepunktene når det kommer til fester i min bransje. Det er både sosialt, morsomt og en fin måte å sosialisere seg med de som jobber med det samme som deg.

Selv om det er en av disse festene der man burde planlagt antrekk lang tid i forveien, så har jeg enda ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg. Det var meldt sol, men nå ser det ut som om det blir regn. Været har alltid litt å si. Jeg har også en tendens til å glemme å tenke på meg selv, og prioriterer de jeg jobber med først.

Jeg kjøpte meg en ny kjole da jeg var i frankrike, som var tiltenkt Elle festen. Jeg håper jeg får tatt den i bruk, og at værgudene er på vår side. En fotsid lys kjole passer dårlig om himmelen åpner seg og det blir vått.

Før selve festen skal jeg en liten tur innom verdens beste Henrikke på Vaar. Hun gjør underverker med både sminke og hår, så om ikke antrekket strekker til så sørger hun ihvertfall for at jeg ser ut som det beste av meg selv. Jeg har et lite ønske om afrohår. Jeg har alltid drømt om det, og lar meg alltid facinere av de som er anlagt med krøller fra naturens side. Det er det flotteste jeg vet.

Jeg skal holde dere oppdatert på instagram @linelangmo