ECO-LOVE

Jeg elsker steder som dette. Hos Rachels Eco-Love i Marbella, Spania finner jeg alt det jeg ser etter når jeg ønsker en fresh lunch. Her får du alt fra digge Acai bowls, succhini pasta og burger om du ønsker det.

Salatene her er helt himmelske. De er faktisk så gode at jeg måtte ta bilde av selve menyen for å se hva de inneholder slik at jeg kan gjenskape den på best mulig måte hjemme.  Sharing planner hadde jeg nesten ikke trengt å dele med noen, men det er gøy å smake litt forskjellig. Om som dere sikkert har skjønt så elsker jeg retter man kan sitte å spise av lenge. Lange luncher er det beste som finnes. 

Her får du både rødbet hummus, vanlig hummus og chilli hummus. Jeg elsker hummus!

Interiøret er en fest i seg selv. Turkise stoler, hvite bord, med innslag av knall rosa flamingoer og blomster.  Skal du til Spania, område Marbella, anbefaler jeg deg å ta turen innom her. Du kommer ikke til å angre.