DEN BESTE BESKYTTELSE I SOLEN

Jeg passer på å beskytte både meg og barna i solen. Alle skal smøres med faktor både i Norge og i utlandet. Jeg har hatt min reise i solfaktor verden, og jeg tror jeg har testet meg gjennom det meste som er å finne på markedet.


Det er mye å velge mellom, men jeg tror jeg endelig kan si jeg har funnet en av mine favoritter. Jeg har en for ansiktet, som jeg bruker hver dag og denne til kroppen. Før brukte jeg alltid SPF50 i ansiktet, men etter min hudpleier Anneline (hun er mitt leksikon når det kommer til hud) sa at det holder i massevis med SPF30 har jeg kun brukt det. SPF 30 har jeg alltid brukt på resten av kroppen.

Denne er hverken seig eller kakete. Den blir ikke hvit, men er lett å påføre. Man blir heller ikke hvit etter man har badet. I tillegg lukter den frisk av sitrus som er en liten ekstrabonus.

Jeg leste akkurat en artikkel om at flere ferieparadis forbyr solkrem. Mange solkremer er miljøskadelige og ødelegger livet i havet. Stoffer i mange solkremer er skadelig for korallrev, og Biotherm er blandt annet en av de som har tatt grep.

Biotherm støtter havets beskyttelse på en global skala gjennom sitt «Water Lovers» program, som ble lansert i 2012. Biotherm har lenge jobbet mot å redusere utslippet av flytende kosmetiske produkter i havmiljøet -og har fjernet all mikroplast fra sine formulaer. Med fokus på emballasje og ingredienser skaper Biotherm en ny generasjon av produkter med forbedrede miljøprofiler, med økt nedbrytbarhet og redusert innvirkning på havet.

Flasken er laget av 100% resirkulerbar plast (fjern pumpen).