OLIVIA DRESS I ROSA

Jeg hadde aldri trodd vi skulle få så mange positive tilbakemeldinger på Olivia dress i rosa. Jeg håper virkelig jeg har klart å svare dere alle. Den har blitt en favoritt hos meg, og tydeligvis slo den bra an hos dere også.

Foreløpig var dette kun et lite prøveprosjekt. Vi farget opp to kjoler, for å se responsen. Jeg elsker min, og har brukt den så mye allerede. Selv om det er en lang kjole, som passer best på fest så har jeg brukt min i mer avslappede anledninger. I kombinasjon med Havaianas er den vel så fin på sene sørlandskvelder. Da blir den med ett hakket mer norsk sommer. Vi la ut en Olivia dress i rosa i nettbutikken i går. Som nevnt, en liten test. Den ble utsolgt på 2 minutter. I august kommer det 10 nye rosa kjoler til bestilling.

Førestemann til mølla.

//jeg merker innlegget med reklame, for det er min egen samarbeidskolleksjon med Camilla stenberg,