DE HOTTESTE BADEDRAKTENE AKKURAT NÅ

Selv om sommeren er på hell, så er det kanskje noen som skal ut å reise utover høsten eller til vinteren også. Selv vet jeg at jeg skal på en blåtur siste helg i august. Blåtur betyr ukjent destinasjon, og vi venter alle i spenning.

Det eneste vi har fått vite at vi skal til et varmt sted, og badedrakt eller badetøy skal medbringes. Helt siden sommerferien begynte har jeg sittet og nettshoppet på Hunza G. Nettshopping for min del betyr ikke nødvendigvis at jeg klikker produktene hjem. Jeg legger produktene i handlekurven, og går noen runder med meg selv. Trenger jeg det eller trenger jeg det ikke. Strengt tatt så trenger jeg vel ingenting. Jeg har noen badedrakter fra i fjor som jeg fint kan bruke. Men, dere vet hvordan det er. Man har alltid lyst på noe nytt og gøy. Badedraktene minner meg om det glade 80-tallet, da vi alle skulle ha bikini eller badedrakt i crepes. Nå har jeg endelig jeg har klart å klikke meg steget videre til kjøp og betal. Handlekurven fra Hunza G klikkes hjem.

//alle bildene er lånt fra @hunza.g sin instagramkonto.