SLIK BEVARER DU SOMMERGLØDEN

Tenk at sommeren snart er over. Jeg føler i år som i fjor at jeg ikke fikk nok sol og varme, selv om jeg faktisk var 3 uker i hetebølge i Frankrike. Tiden gikk så alt for fort.

Jeg er så forsiktig som jeg kan med solen, og smører meg med høy faktor både på ansiktet og på kroppen. Det hjelper å ha noen magiske hjelpemidler for å bevare brunfargen litt. Det kan også jukses litt til på flere områder.

Jeg har funnet mine favorittprodukter for å bevare sommergløden. Disse produktene skal også brukes vinteren gjennom, men da i mindre doser. 

Jeg elsker Lancôme sitt nydelig solpudder. Før en stor kost over alle nyansene, og fremhev kinnben og panne. Den gir en fantastisk glød og det er heller ikke feil å bruke den på halsen og brystet også. Dette er mitt favorittsolpudder for tiden, og jeg er på solpudder nummer 2 (det er derfor det ser helt nytt ut på bildet). 

Armani sin Fluid Sheer er helt magisk. Den bruker jeg både som higlighter, i øyekroken for å skape et mer åpent blikk eller under øyenbrynene for å gi det lille løftet. Et lite strøk på amourbuen på leppene gjør underverker, og den gir også den ekstra lille gløden til kinnbenene. 

Øyenpalletten til Urban Decay, Naked 2,  har jeg sverget til lenge. Her finner jeg alle de perfekte bruntonene i ett pallett. De lyse fargene legger jeg innerst på øyelokket, og under øyenbrynene og de mørke på globelinjen. 

L´oreal sin Glow mon amour er perfekt på kinnbenene og krageben. Den er veldig drøy i bruk, og ofte så blander jeg noen dråper i fuktighetskremen for å få ekstra glød på leggene og på armene.

Endelig har jeg funnet den perfekte gulløyenskyggen. Jeg har prøvd meg frem litt, og testet forskjellige merker, men YSL sin øyeskygge i gull er passe soft og den holder dagen, eller kvelden gjennom.

Jeg elsker Fenti beauty sin highlighter. Denne har jeg kjøpt på Sephora i Frankrike, og jeg er litt usikker på om det går an å få tak i den i Norge. Men, er du på reise så er denne et scoop. Den gir akkurat passe shine og glød. Noen ganger bruker jeg den også som øyenskygge.