DISSE MÅ DU PRØVE

Jeg har helt forelsket meg i produktene fra Noon Aesthetics, og disse to maskene er noe av det beste jeg har prøvd. De er for alle hudtyper, og gjør virkelig underverker når huden føles sliten og trenger et lite boost.


Jeg bruker disse 1-2 ganger i uken, og i kombinasjon med produktene jeg bruker fra MeLine. Noen ganger lar jeg også masken sitte på over natten, og det er en drøm å våkne opp til myk og godt fuktet hud.

TrioLift Mask: er en miniansiktsløftning som inneholder mye fukt. Huden føles strammer, og den hjelper veldig på små poser under øynene. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg føler «sliten-rynkene» jevnes ut, og huden føles glattere.

Igloo Mask: denne masken virker avkjølende på huden. I sommer brukte jeg den masse etter huden hadde vært i solen, for å lindre. Den inneholder også mye fukt slik at huden føles freshere og blir mer glødende.