COWBOY PÅ BUDSJETT

Jeg er alltid litt i western modus. Det er rart med det, men jeg klarer aldri å kvitte meg med hverken boots, frynsejakker eller skinnbukser. De gamle gode Mexicana bootsene mine og mamma sine som hun brukte på 80-tallet, som jeg har arvet, går snart under kategorien vintage. De pakkes bort og taes frem. Jeg kommer aldri til å kvitte meg med de.

For halvannet år siden pakket jeg frem noen ti år gamle Mexicana boots. De ble med meg til København under fashion week. Jeg fikk så mange spørsmål hvor de var fra, og hvor man kunne finne lignende. Det var en trend da, og jeg føler den gjelder som aldri før. Jeg er fortsatt i Cowboy modus. Trend eller ikke trend. Cowboy boots går aldri av moten. Enten elsker du de eller så hater du de.

Ganni har kastet seg på bølgen. Isabel Marant har også gjort det. Asos har på budsjett, og Saint Laurent har noen i den øvre prisklassen.

Da jeg var i Texas for noen år siden var det en selvfølge at et par Cowboy boots måtte bli med hjem. Det var så mye å velge mellom at jeg faktisk ikke klarte å velge. Jeg angrer fortsatt på at jeg ikke kjøpte et par hvite og beige.  Jeg har det med å saumfare nettbutikker på kveldene. Både for egen del og også fordi det er en del av jobben min.  Disse kom jeg plutselig over. Normalt sett legger jeg i handlekurven og lar det bli med det. Men denne gangen klarte jeg ikke å dy meg. Jeg klikket de hjem, og angrer ikke et sekund. Endelig har jeg fått meg et par hvite og beige boots, og det til en tiendel av prisen til de jeg angrer på at jeg ikke kjøpte i Texas. 

//bildene er lånt fra Mango.no sine nettsider.