STRIKKECAFÈ OG KUNDEKVELD PÅ STRØMMEN STORSENTER

I kveld skal jeg holde et aldri så lite foredrag på Strømmen Storsenter. Det er Strømmen fashion weekend som holdes to ganger i året. Denne gangen er det fra den 19-21 september.

Med så mange fine butikker presenteres det beste høsten har å by på av motenyheter. Her finner du masse stilinspirasjon! La deg begeistre av moteshow for seniorer, kundekveld, strikkecafé, stylingtips fra personlig shopper og de spennende POP-UPs i butikkene.

I anledning den nye garnbutikken, Nøstet mitt, er jeg invitert for å fortelle litt om strikking. Hvor jeg henter inspirasjon når jeg strikker, fargebruk, garnvalg og jeg viser også frem noen spennede nyheter.

Er du ikke en som strikker selv har Elin Månsson, som er personlig shopper på Strømmen Storsenter plukket ut sine favorittstrikkeplagg fra de forskjellige butikkene. Her er det strikk i alle prisklasser.

Ønsker du å få hjelp og inspirasjon av fagkyndige fra Nøstet Mitt inviteres det til strikkecafé ved scenen. Fredag kl. 14–20 og lørdag kl. 12–18. Her kan du få hjelp til alt fra opplegg av masker til garnvalg og mer avanserte spørsmål. Kanskje trenger du hjelp med en oppskrift? Ta med strikketøyet og nyt en kaffe med andre strikkere!

Dette er en kundekveld for kundeklubben sine medlemmer. Ønsker du å bli medlem sender du en SMS med kodeord STROMMEN til 2070.