FRA MEG TIL MEG

Jeg husker for noen år siden. Jeg hadde akkurat født. Jeg ville gi meg selv en gave. Fra meg til meg. Fordi jeg fortjente det. Fordi jeg hadde vært så flink. Jeg ville gi meg selv noe som varte livet ut. Hverken veske, sko eller klær går under den kategorien. Helst ville jeg finne en gave som datteren vår kunne arve.


Valget endte på en ring. En diamantring. Jeg tror jeg aldri har følt meg så gæærn. Det var mye penger der og da, men når det skal sies har jeg ikke tatt den av meg på 6 år. Jeg har den på hver dag. Sammenlignet med trendsmykker, som man bruker en periode og så er lei, er dette et smykke som varer livet ut.

Fra meg til meg høres kanskje rart ut for noen. Men hvorfor ikke? Man kjøper andre ting til seg selv. Et diamantsmykke, en ring, et armbånd eller et par øredobber varer livet ut, og er en god investering.

I disse dager har Thune diamantdager, som gir deg en fantastisk mulighet til å kjøpe lekre smykker til en gunstigere pris. Her snakker vi opptil 30% på utvalgte produkter fra de lekre og klassiske seriene Elegance, Eternity, Princess Cut, Classic og Joy by Thune. Diamantdagene hos Thune varer frem til 17.november, og her kan man virkelig gjøre et scoop.

Hver måned setter jeg av og sparer et beløp som jeg kan bruke på meg selv. Jeg setter meg hele tiden mål, -det kan være mindre enklere mål, men også høyere mer langsiktig mål. Får jeg en bra kontrakt i boks gir jeg meg selv en liten belønning. Eller om jeg oppnår et mål jeg har satt meg selv så gir jeg meg selv en liten belønning. Øverst på ønskelisten nå står det en princess cut diamantring. Jeg elsker designet med de fire mindre diamantene satt sammen i midten omringet av små diamanter. Jeg holder på med et veldig spennende prosjekt for tiden, og om ting tar den retningen jeg jobber for og ønsker så skal gi meg selv en liten belønning. Da skal jeg unne meg en gave fra meg til meg, som varer livet ut.

Sjekk ut Thune sine diamantdager, og gode tilbud HER.