DEN FINESTE PERSONLIGE GAVEN

Smykker for meg er veldig personlig. Det er sjeldent jeg kjøper meg nye smykker, og når jeg først gjør det bruker jeg de hver dag. Det er ekstra spesielt med smykker som gir en personlig betydning.

Jeg bruker gifteringen min hver dag, forlovelsesringen, fødselsgaven og også noen smykker jeg har arvet. Hvert smykke minner meg om en spesiell person eller en spesiell hendelse. Jeg føler jeg har hele familien med meg hver dag, og de som betyr litt ekstra for meg. Barna mine har en spesiell plass i hjertet mitt, og da jeg kom over disse skjønne armbåndene fra Thune falt jeg pladask. Med Identity by Thune kan du selv velge bokstaver som symboliserer noe spesielt for deg. Du bestemmer selv hvilke bokstavkombinasjoner du ønsker, og om du vil ha bokstaver med eller uten diamanter. For min egen del var valget enkelt. To O´er. En for hvert barn. Diamanten mellom O´ene har en ekstra personlig betydning om at de begge er diamantene i hjertet mitt. Du finner det hos Thune, og også HER.

Et armbånd som minner deg på det som betyr mest i livet ditt, og som samtidig viser din unikhet. En vakker personlig gave til en selv, men også en fantastisk gave å gi bort.Vi har alle personer som betyr litt ekstra. Ett sterkt venninneforhold, et mor/datter forhold, kjærsten din, mannen din eller som i mitt tilfelle -barna våre.

Kanskje et lite tips til årets julegave?