I DRØMMELAND

Julen begynner å nærme seg med stormskritt, selv om jeg føler det akkurat var sommerferie. Jeg prøver å være tidlig ute med julegaver. Om jeg ikke handler inn så lager jeg i alle fall lister der jeg planlegger hva de forskjellige skal få.


Men hva gir du til den som har alt? Det er alltid noen familiemedlemmer, venninner eller tanter som ikke har noen julegaveønsker. Man kan jo ikke unngå å gi de gaver av den grunn.

Jeg synes selv jeg har funnet en fantastisk løsning. Hva med å gi et abonnement på Goodiebox til den du er glad i? Til summen av 199 kr i måneden, og med produkter til en verdi av minimum 650 kr, og i og med abonnementet er uten binding så velger du selv hvor lenge du vil abonnementet skal vare. Og jeg regner med mottaker er ganske så fornøyd, og ikke vil at disse HappyMomentsene skal ende, og fortsetter å abonnere selv. Jeg er spesielt fornøyd med overraskelsen som kommer i posten en gang i måneden. Nesten litt som å ha bursdag 12 ganger i året.

Hver boks har et unikt tema med en ny farge, og 5-7 produkter sørger for me-time og happiness. Denne månedens Goodiebox ble jeg ekstra glad for. Spot-on!

«Drømmeland by Goodiebox» er fylt med produkter som skal hjelpe med å få en god natts søvn og den beste start på dagen. Det er ingen tvil om at søvn er viktig for hvordan vi har det, og er viktig for hvordan vi takler hverdagens små og store utfordringer. Selv kan jeg ha den lille utfordringen med at jeg ikke får nok søvn. Men nå har jeg produktene som kan hjelpe meg med å se hakket mer opplagt ut. 

Faste kveldsrutiner er viktig, og jeg er god på rens, masker og fukt. I kveld skal utvide rutinene litt og legge meg med fotmaske og sovemaske.

Jeg vet at det er spesielt en ting som sørger for at jeg får en ekstra god natts søvn, og det er at jeg får minsket to-do listen min. Mindre ting å tenke på gjør at jeg sover bedre. Jeg har nå bestilt goodiebox som julegaver, og jeg vet at tre venninner kommer til å bli ganske så lykkelige i månedene etter jul. Selv har jeg tre færre ting å tenke på, og gleder meg til en god natts søvn.