HVOR KULT ER IKKE DETTE?

Hvor kul er ikke denne kolleksjonen?

Jeg er en av de som elsker å «pynte» meg litt i skibakken også. Jeg elsker skitrendene fra både 70- og 80-tallet, der man matchet fra topp til tå. Smale bukser med høyt liv kombinert med grov strikk, og en oversized boblejakke. Gjerne i en annen farge enn svart. Det er vel så viktig at skiklærne er funksjonelle så vel som trendy. 

Pudderføre, sol på himmelen og after ski. Kan vinteren egentlig bli noe bedre? Denne sesongen lanserer Bik Bok en unik capsule-kolleksjon. Après Ski byr på skiklær med funksjonelle og tekniske materialer samt sporty detaljer – alt du måtte ønske å kle deg i både i løypa, og etterpå. Skidresser, raske briller og kule knits vil være å finne i utvalgte butikker og på nett fra 2. desember.

Det jeg prioriterer øverst på listen er likevel at jeg ikke skal fryse i bakken. Så kvalitet er viktig. Kolleksjonen består av materialer som mohair-blend, fleece og vannavstøtende stoffer i ulike fargetoner. Ekstra gøy er printet som står i stil med landskapet og plaggene som passer den skandinaviske livsstilen. De ulike plaggene i kolleksjonen kan mikses og matches. Hent inspirasjon, og skap din unike stil i – og utenfor bakken. 

Øverst på ønskelisten står den hvite boblekåpen, den smale skiboksen med høyt liv, og den vannavstøtende dressen med nydelig print.