SOMMERENS SANDALER

Jeg skrev dette innlegget først i fjor sommer, 20 juni 2019, men tenker det er like aktuelt denne sommeren, så her kommer det igjen.

Det er ikke hver dag jeg forelsker meg i ett par sandaler. Ihvertfall ikke når det er et par sandaler som jeg ikke klarer å bestemme meg for er litt stygge eller fine. Jeg har konkludert med at de er veldig fine, og at det er derfor de står høyest på ønskelisten denne sommeren.

Det er ikke uten grunn de har vært utsolgt i mange farger og print i lang tid, men her er det mye å velge mellom så fortvil ikke. Jeg har alltid elsket bandana printet. Det var kanskje derfor jeg forelsket meg litt ekstra i disse.

Sportssandaler er hottere enn aldri før, og trendbildet viser oss at denne sommeren skal vi ha behagelig fottøy, men vi kan likevel være trendy. Disse er en krysning mellom sport møter fashion. De passer like fint til en hvit enkel sommerkjole, jeansshorts eller til den fotside kveldskjolen.

Bildene er lånt fra Arizona Love sin hjemmeside.

I skrivende stund klikker jeg et par hjem. Det er tross alt sommerferie snart, og når det er ferie er det kun behagelig fottøy som gjelder.