Blues gikk helt ut, Blues stoppet bare i finalen

Emmanuel LANGELLIER, Media365, Skrevet mandag 25. desember 2023 kl. 22:22.

De franske kvinnene vant sin tredje verdensmestertittel for noen dager siden, mens herrene ikke lyktes i finalen i begynnelsen av 2023.

Noen mislyktes på siste trinn i begynnelsen av året, andre hadde kake åtte dager før jul. Året 2023 i håndball for de franske lagene var vakkert og nesten perfekt. Han var kun én seier unna to fantastiske gullmedaljer. Guillaume Gilles Blues vaklet i finalen 29. januar i Stockholm mot Danmark (29-34), som de slo i Tokyo-OL-finalen for 18 måneder siden etter å ha vunnet alle gruppespillkampene sine. mot Tyskland i kvartene (35-28) og Sverige (31-26) i semifinalen, og tok hevn etter fiaskoen (33-34) i semifinalen i EM 2022. Tilstede i en alder av 38 i sin forrige verdenscup måtte Nikola Karabatic etter et kvarter i finalen forlate lagkameratene, som ikke hindret danskenes enestående hat-trick, de første spillerne som vant arrangementet 3 år på rad. Resultatene av turneringen er imidlertid positive et år før EM 2024 og spesielt 18 måneder før OL i Paris 2024, hvor de skal forsvare eiendommen sin.

Bare seire for de blå i verdenscupen, et flott mesterskap

En svært etterlengtet begivenhet på hjemmebane, Blues, også tittelholderne, vil være favoritter etter å ha hevdet kronen i Herning, Danmark 17. desember. Olivier Krumholzs døtre vant 20 år etter tittelen i Zagreb 2003 og 6 år etter kroningen i Hamburg 2017. uken før i gruppen (24-23) og som dominerte dem for gull i 2021 i Spania (29-22). Det franske damelaget vant alle sine kamper (9) for første gang. En spektakulær tur til siste verdenscup for den historiske franske treneren, som går av med pensjon etter de franske OL neste sommer. Heltinnene er Léna Grandveau, kolossal i finalen, Laura Glauser, enorm i mål, selv om hun var mindre imperialistisk i siste kamp, ​​Hatadou Sako, som visste å være en perfekt erstatter i buret, Chloé Valentini, Tamara Horacek, kaptein Estelle Nze Minko, Paulette Foppa, Saraha Bouktit, Orlane Kanor eller Méline Nocandy.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *