JULIE VARNER

Biografi

Julie Varner cover image

Om Julie Varner

Julie Varner er en 24 år gammel, fra Asker, litt utenfor Oslo. Hun har tidligere tatt sin bachelor i Retail Management ved Handelshøyskolen BI i Bergen, hvor hun tilbragte 3 år etter sitt friår etter videregående. Vedsiden av skolen jobbet hun i klesbutikk for senere å jobbe med sosiale medier og prosjektbasert arbeid innenfor motebransjen i Norge, helt frem til hun var ferdig med sin bachelor.

Julie har også vært tilknyttet det norske klesmerket «Line of Oslo» i mange år hvor hun har jobbet med visuelt innhold, PR, sosiale medier og prosjekt. Det er her hun ser for seg selv også de kommende årene. Ved siden av dette har reise vært og er en stor del av hennes hverdag, som også preger hennes blogg.

Julie har nå bosatt seg i London for å studere visuell kommunikasjon, fashion media og marketing ved Conde Nast College of Fashion and Design.

Julies blogg byr på ulikt innhold basert på hennes tre største lidenskaper i livet som er mote, helse og reise. Innhold med høy kvalitet som skal inspirere leserens hverdag er satt i høysetet.