Om Oss

DailyStory

Dailystory er et nytt og levende livsstilsmagasin på nett. Med nye historier hver eneste dag, vil magasinet inspirere leserne på livsstilsområder som mote, reise, skjønnhet, interiør, mat og helse. Bak Dailystory står de fem gründerne Line Langmo, Nina Wang Gaarder, Bertine Zetlitz, Tone Damli og Anne Grethe Starheim. I tillegg til å være gode venninner som også har jobbet sammen i en rekke sammenhenger, er alle fem forretningskvinner med kompetanse fra hver sine felt. I Dailystory går de sammen om å fortelle gode historier fra arbeid, hverdag og fest, til inspirasjon, nytte og glede.

Styret består i tillegg til eierne av Anne Lise Ellingsen Gryte, Line Varner og Camilla Hagen Sørli.

Nettmagasinet har også knyttet til seg flere bloggere, og den samlede skribent-gjengen består da av: Line Langmo, Anne Grethe Starheim, Bertine Zetlitz, Rikke Krefting, Eline Syrdalen, Julie Varner, Gunnhild Bjørnsti, Nina Wang Gaarder, Tone Damli og jentene Anette og Susanne i Radical Broccoli. Dailystory byr på eksklusive saker, unike møter og gode tips, samt historier fra skribentenes egne blogger.

Vi i Dailystory er så heldige å jobbe sammen med flere dyktige og hyggelige samarbeidspartnere. Det dyktige filmteamet Girlcrush er med på laget, og det samme er den flotte gjengen i kommunikasjonsbyrået PYX. Pagelook har hjulpet oss med de fine nettsidene våre, og advokatfirmaet CLP bistår oss på det juridiske.

Vi håper du liker Dailystory, og at du synes nettmagasinet vårt er verdt et daglig besøk.

Våre bidragsytere

Line Langmo

Line-blogger

Tone Damli

Tone Damli bio

Bertine Zetlitz

Bertine cover image

Nina Wang Gaarder

Nina-full

Anne-Grethe Starheim

Anne Grethe cover image

Julie Varner

julie-about

Eline Syrdalen

eline-full

Gunnhild Bjørnsti

Gunnhild, Chanel, sjasminer