Hvordan vil kroppen din endre seg hvis du setter deg på huk 100 ganger om dagen i en måned?

Knebøy er den perfekte beinøvelsen. Lett å lære og ekstremt rimelig, det krever ikke noe utstyr og kan praktiseres nesten hvor som helst.

Selvfølgelig kan du gjøre dem vanskeligere ved å legge til manualer, vektstenger eller vektstenger. Men for den grunnleggende versjonen trenger du bare vekten din.

Hva skjer hvis du kjører 100 knebøy hver dag?

Det kan hjelpe deg med å bygge muskelmasse og styrke samtidig som du forbedrer din atletiske ytelse. En studie publisert i Journal of Sports Science and Medicine fant at personer som utførte 100 knebøy med kroppsvekt i 45 dager på rad hadde redusert kroppsfett, økt muskelmasse, muskeltykkelse og forbedret høyden på det vertikale hoppet.

Fordelene med disse månedlige utfordringene er ikke bare fysiske. I tillegg til de vanlige mentale helsefordelene ved regelmessig trening, gir det også konsistens til treningsøktene dine ved å gi et konkret mål som motiverer deg til å snøre på deg joggeskoene og komme i bevegelse.

Hvordan du utfører dine 100 knebøy per dag er helt opp til deg, noe som betyr at du kan velge å gjøre alle 100 knebøyene samtidig eller dele dem opp i sett i løpet av dagen.

Samlet sett er fordelene med utfordringen med 100 knebøy per dag:

Styrk bena, hovedsakelig setemuskler, hamstrings

Styrk hele kroppen

Økt muskelstørrelse og styrke

Økt kardiovaskulær kondisjon

Forbedre balanse og koordinasjon

Øker bevegelsesområdet i hofter, knær og ankler

Brenn kalorier

Det tar veldig lite tid, så det er en rimelig treningsutfordring.

Ingen utstyr nødvendig

Den tar svært lite plass, så det er en praktisk treningsutfordring selv om du er på reise eller ikke har en dedikert treningsplass hjemme.

Øk motivasjonen til å trene

Poenget er at selv uten lange og utmattende treningsøkter kan du trene kroppen din. Tross alt er det viktig ikke bare for et vakkert utseende, men også for helsen din.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *