Moskva og andre russiske regioner har blitt mål for store droneangrep

Ifølge TASS-byrået ble Moskva og andre russiske regioner angrepet av store droneangrep i natt. Trafikken på Domodedovo- og Vnukovo-flyplassene i Moskva ble derfor midlertidig innstilt. Så langt har russiske myndigheter meldt om en person lettere skadet.

«I morges ble et forsøk fra Kiev-regimet på å utføre et terrorangrep ved bruk av droner på gjenstander på den russiske føderasjonens territorium. «Luftvernutstyr i bruk ødela ni droner over territoriet til Moskva, Tula, Kaluga og Bryansk-regionene,» sa det russiske forsvarsdepartementet, som har ført krig mot Ukraina siden februar i fjor, i en uttalelse i morges.

Angrep på den russiske hovedstaden Si sa ordføreren Sergei Sobyanin ble verken skadet eller forårsaket noen alvorlig skade.

Som den russiskspråklige versjonen av BBC News-serveren bemerket, hadde det russiske forsvarsdepartementet allerede rapportert om et angrep fra elleve droner i samme område i løpet av natten. Totalt gikk rundt 20 av dem til angrep i kveld og tidlig i morges.

Ifølge lokale myndigheter styrtet en av de nedfelte dronene inn i et bolighus i Tula og en av beboerne fikk mindre kuttskader.

Angrepet på Moskva og andre områder i den russiske føderasjonen kom bare et døgn etter at Kreml gjennomførte sitt største droneangrep på Kiev noensinne. Han sendte over sytti av dem til den ukrainske hovedstaden.

I kveld angrep Russland Ukraina ved hjelp av droner; åtte av de ni ubemannede flyene av iransk Shahed-design ble skutt ned av luftforsvaret, heter det på det sosiale nettverket telegram Det ukrainske luftvåpenet.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *