Han hopper 40 meter ut i iskaldt vann og slår verdensrekorden

ekstrem

Ken Stornes, spesialist i dødshopping, skjøt av en fjellvegg og landet noen sekunder senere i iskaldt vann

Videoen gir meg frysninger. Denne helgen, a norsk grunnla en ny verdensrekord «dødens hopp», en praksis like spektakulær som den er farlig. Ken Stornes, spesialist på svimlende hopp, hoppet 40,5 meter ut i det iskalde vannet i Stryna, Norge. Han la ut videoen av handlingen hans Instagram-konto søndag og den har allerede blitt sett nesten 40 millioner ganger!

I opptakene ser vi Ken Stornes i shorts og stående på en slags avsats fast på siden av fjellet. Han kaster en stor stein og kaster seg så ut med armene utstrakt. Det ser ut som det kommer til å skru seg opp, men rett før den går inn i det iskalde vannet krøller den seg sammen til en ball og fullfører sitt utrolige dykk. Vi ser da et team med mennesker som vanner det umiddelbart.

«En ny verdensrekord!» Vi tar igjen verdensrekorden markløft til Norge. Det var galskap! «, skrev nordmannen i bildeteksten til videoen hans publisert på Instagram. Hans helt vanvittige sprang fikk en stor del av hans 527 000 abonnenter til å reagere, imponert over handlingen. «Hvordan døde du ikke når du gjorde det?» Det er som å slå i betong», spurte en av dem til og med.




louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *