Mord i Giant Mountains. Gabriela Lašková gråt på direktesendingen av Main News

Moderator Gabriela Lašková (33) Hun kunne ikke bære den tragiske nyheten hun måtte dele til seerne av Main News på Prime i går kveld. Mandag ettermiddag, i skogen nær Růžová hora i Giant Mountains, fant fjelltjenesten liket av en 40 år gammel kvinne og sønnen hennes, en tre år gammel gutt, som politi og redningsmenn hadde søkt etter. tre dager. Ifølge tilgjengelig informasjon døde den lille gutten i hendene på moren, som deretter hengte seg.

Moderatorene rekapitulerte deretter lignende saker fra fortiden. Lašková snakket blant annet om å avslutte en lignende sak fra august i fjor.

«Politiet har avsluttet saken om trippelfamiliedrap og påfølgende selvmord. En 49 år gammel politimann drepte sin kone og to døtre i august i fjor. Barna var 6 og 4 år gamle,” klarte Gábina å si profesjonelt. Etterpå rant tårene hennes og hun rakk så vidt å fullføre beskjeden, stemmen skalv. «Så skjøt de seg selv også. Vsetin-etterforskerne avviste saken,» la Gabriela til, som ikke lenger kunne snakke etterpå og stemmen hennes brast. Følgende direkteinnlegg var allerede iscenesatt av hennes kollega Petr Suchon, som i utgangspunktet også reagerte forbauset på sin kollegas uttalelse.

«Jeg innrømmer at det var et av de vanskeligste programmene på CNN Prima NEWS. Det var egentlig veldig krevende helt til slutten av direktesendingen av Hovednyhetene. Hvis det ikke hadde vært for Peter, som støttet oss i rapporteringen av tragediene, selv om jeg tror han også opplevde svært vanskelige tider som en kjærlig far, hadde jeg ikke klart å takle det. sa Gabriela fra Super.cz.

Hun trodde hun allerede var erfaren nok til å lese slike meldinger uten følelser. «Kanskje noen ganger tenker jeg at jeg etter år burde være tilstått og klar for hva som helst, det er ikke tilfelle. Det er situasjoner som overrasker meg og følelsene mine er sterkere. Det er mange slike emner. Men min store «svakhet» er barn.» Når man snakker om noe tragisk i deres sammenheng, kan jeg være den største profesjonelle, men jeg tar det alltid litt personlig. Det knuser hjertet mitt. Jeg er mor til to små gutter som er hele universet vårt. Du kan ikke forberede deg på slike følelser, noen ganger er de bare sterkere.» la Lašková til.

Noe lignende skjedde i fjor med Jana Peroutková, programlederen til Událosty na Czech Television, som brast i gråt i mars i fjor da hun leste nyhetene om barna som ble drept etter bombingen i Ukraina. «I morges fortalte jeg vennene mine at jeg sannsynligvis har overvunnet de sterkeste følelsene. Det er ikke meg. «Jeg takker deg og jeg takker Michal Kubal for at han holdt meg i dag,» sa Peroutková den gang om de emosjonelle øyeblikkene.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *