En mann fra Varna blir utpresset i Norge. Han vil sende inn en klage til kongen og statsministeren

En mann fra Varna ble utpresset i Norge. For bråket han led av både økonomisk og helsemessig, vil han sende inn en klage til kongen av Norge, Norges statsminister, det norske parlamentets president, Bulgarias president, Bulgarias statsminister, etc.

Valentin Jelev vil henvende seg til disse institusjonene for å få hjelp mot et spesielt stort bedrageri begått av to norske selskaper. Dette vil skje når saken går til rettssak, avhengig av rettens dekret.

En førsteinstanssak skal behandles i Kristiansand kommunerett 31. januar.

Valentin Zhelev har lovlig oppholdt seg i kongeriket Norge i 8 år. Siden april 2016 har han hatt norsk statsborgerskap i henhold til landets lovkrav.

I klagen – på 18 sider, forteller han sin saga, som han har dårlig helse om, og ifølge grove beregninger utgjør de økonomiske skadene for øyeblikket mer enn 110 000 euro – bokstavelig talt alt arbeidet hans i 5 år.

Valentin Jelev klager over et enestående press på et land som Norge, som han sammenligner med Mutren-tiden på begynnelsen av 1990-tallet i vårt land.

Historien begynner i 2012. Da registrerte han virksomheten sin og leide en bensinstasjon (for propan-butan). Fra de første dagene ble et norsk firma kontaktet for å gjennomføre en grunnleggende teknisk kontroll. Siden den gang har bråket startet mot ham. Dette innebærer grovt press for å bytte gassleverandør, tyveri av eiendom fra ens bensinstasjon, trusler og terrorhandlinger ved enhver anledning. I sin 18 sider lange klage beskriver han ulykkene og prøvelsene som har plaget ham siden problemet startet, men han er fast bestemt på å kjempe som David mot det ulovlige presset som tynger ham.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *