Norge har blitt vårt Brasil i fotball, det er mulig Brasil blir vårt Norge i vintersport

Bulgaria har deltatt i verdenscupen 7 ganger. Vi har 4. plass i verdenscupen. Vi har også 4 påfølgende bidrag i de 15 beste verdensmesterskapslagene, dette skjedde mellom 1962 og 1974.

Jeg leste at CSKAs midtbane kan bli helt norsk. Tobias Heinz og Jonathan Lindseth er uansett gode fotballspillere. Det sies at deres landsmann snart vil styrke CSKA.

Dette er det mest suksessrike laget i Bulgaria. Et lag med en fremtidig Ballon d’Or som skal til storfotball. Grand, som eliminerte den regjerende europamesteren tre ganger under European Champions Cup.

Datoen for den forventede BFS-kongressen nærmer seg, jeg hører ikke om noen debatt om fotball. Men jeg vet at juniorene våre nylig falt fra Andorra til Bulgaria.

Norge har deltatt i FIFA verdensmesterskap tre ganger, og har inntatt 12., 17. og 15. plasseringer. Men allerede sammenlignet med Bulgaria ser det ut som Brasil (fem ganger verdensmester). I hvert fall etter min mening.

Og fordi idretten, tror jeg, er på vei mot en alvorlig nedgang. Norge har blitt vårt Brasil i Tsar Futbol. Kanskje om noen år, hvis trenden med å ikke være et idrettsland fortsetter, vil Brasil bli vårt vintersportsnorge. Ved siste vinter-OL vant Viking flere gullmedaljer enn USA og den russiske olympiske komité til sammen.

*Bildet er fra fanprotesten mot Borislav Mihailovs ledelse i BFS, arrangementet ble ledsaget av en rekke representanter for rettshåndhevelse. Det var ikke uten actionscener.

Tervel Iliev

Kilde facti.bg.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *