Bob & Sandy Bahre Helsesenter åpner i Norge

NORGE — Byggingen startet i september 2019. Den sto ferdig tidligere denne måneden. Innflyttingsdagen kom i oktober. 16. Og oktober. Den 20., etter en morgenseremoni for offisielt å takke Bahre-familien, åpnet Bob & Sandy Bahre Health Center offisielt dørene for pasienter.

Ansatte i Western Maine Health Physical Rehabilitation Department samlet seg for personlig å takke Sandy Bahre og hennes sønn Gary for årene med familiestøtte ved Stephens Memorial Hospital og for vennskapene de delte med Bob Bahre, døde i juli i fjor.

Stephens Memorial Hospital Physiotherapy Team møttes 1. oktober. 20 for å innvie det nye Bob & Sandy Bahre helsesenter og takke Bahre-familien for deres mange års støtte. Forreste rad, fra venstre til høyre: Ashleigh Phinney, Arlene Morse, Jodie Wilson, Lissa Merrill. Andre rad, fra venstre til høyre: Beth Damon, Wendy Brown, Judy Green, Amy Bottomley, Sandy Bahre, Gary Bahre, Jen Bennett, Kim O’Leary, Kelly Trancygier. Tredje rad, fra venstre til høyre: Mandy Ray, Wes Brown, Dean Beaudin, Scott Bottomley, Kaz Toita, Jeff Lawson, Tony Cerminaro, Tracie MacLeod. Nicole Carter / demokratisk kunngjøring

«Det er en spesiell dag. De er en fantastisk familie,» sa Rich Peterson, president for MaineHealth, som reiste fra Portland for å delta. «De har gjort så mye for dette samfunnet, og de vet at arbeidet dere alle har gjort har gjort en forskjell og hjulpet Bob og familien hans.»

MaineHealth-president Rich Peterson taler på oktoberkonferansen. 20 innvielse av Bob & Sandy Bahre helsesenter i Norge. Nicole Carter / demokratisk kunngjøring

Peterson ble synlig rørt da han snakket om Bahre-familiens tilknytning til Oxford Hills-samfunnene.

«Bare det å se dette stedet i dag er hjertevarmende, og jeg er glad for å være en del av det,» sa han. «Jeg vet at Bob ser ned. Og jeg tror ikke han er helt fornøyd. For du kjenner Bob, han liker ikke oppmerksomhet. Men jeg tror dette er en av de gangene han ville satt veldig pris på det. Så takk, Bahre-familie.

SMH-direktør for fysisk rehabilitering, Lissa Merrill, gjentok Petersons bemerkninger da hun snakket med Sandy og Gary Bahre.

«Vi utviklet et veldig nært forhold til Bob og familien din mens han var med oss ​​her i flere år,» sa hun. «På den tiden lærte vi å spøke med ham. Og svare på stadige spørsmål om næringslivet, familiene våre og alle her. Han var nysgjerrig på hvordan vi hjalp folk i rehabilitering. Vi ble en del av hans vanlige rutine og ble derfor veldig nære ham.

«Bob var snill og alltid av de rette grunnene, ikke for anerkjennelse. Jeg er enig med Rich, han ville vært litt skeptisk til det. Men jeg håper han og familien vet at det er en hyllest «til hans mangeårige støtte til dette sykehuset og det er en hyllest til hver by i Oxford Hills-samfunnet som vi tjener og som Bahres har hjulpet privat på mange, mange måter.»

Lissa Merrill, direktør for fysioterapiavdelingen ved Western Maine Health, forteller om vennskapene hennes ansatte har knyttet til Bahre-familien gjennom årene. Nicole Carter / demokratisk kunngjøring

Andrea Patstone, president for WMH, sa at Bahre Health Center er et godt eksempel på hvordan WMH drar nytte av sitt forhold til MaineHealth, med støtte fra samfunnspartnere som Bahre-familien.

«Helsesystemet gjorde dette mulig. Byggingen startet i fjor i september. Det tok et solid år og det ble gjort i tide og innenfor budsjett,» sa Patstone. «Vi var heldige som hadde tidsbestemt dette slik at fremgangen vår ikke ble påvirket av pandemien.»

Bob & Sandy Bahre Helsesenter åpnet i Norge 1. oktober. 20. Bilde levert

Fysioterapiavdelingen WMH, som har et team på rundt førti personer, holder til i første etasje på senteret. Polikliniske rehabiliteringstjenester inkluderer logopedi, ergoterapi og fysioterapi for barn og voksne. Nytt utstyr gir pasienter muligheten til å motta behandlinger som tidligere ikke var tilgjengelige på Oxford Hills, for eksempel takmonterte heiser som vil lette behandlinger for å stå og lære å gå igjen.

Andre etasje huser en klinikk med tilreisende spesialister fra Portland og Lewiston med fokus på urologi, otolaryngologi, onkologi og kardiologiske tjenester.

«Dette sparer MWH-pasienter fra å måtte reise for behandling,» sa Patsone. «Vi vil være i stand til å betjene folket i Oxford Hills her. Det er praktisk for pasienter. Og absolutt, hvis de trenger et høyere nivå av omsorg enn det vi gir på SMH, har vi delt kliniske journaler og henvisningsrelasjoner med besøksleverandører.

I følge Merrill ble det nye rommet designet med plass for å gi flere ansatte og bedre pasienttilgang for raskere avtaler. Det inkluderer plass for pasientens personvern, spesialisert treningsutstyr samt rom som er spesifikke for behovene til pasienter som Parkinsons sykdom og andre tilstander.

Bob & Sandy Bahre helsesenter vil sysselsette cirka 65 personer på daglig basis og vil kunne ta imot cirka 100 pasienter per dag.

«Forrige

Oxford investerer i veiutstyr

Følger »

Harrison-velgere vedtar eller endrer tre ordinanser

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *