Norske stjerner oppnådde verdifull suksess mot Georgia

Norge oppnådde en verdifull 2-1-seier mot Georgia i hjemmekampen i 6. runde av europakvalifiseringen i gruppe A. Med denne suksessen beholder skandinavene gode sjanser i kampen om topplasseringene. Kampens helter var vertenes to store stjerner Erling Holland og Martin Jodegaard, som scoret kampens to mål, i henholdsvis 25. og 33. minutt. Antonio Nusa gjorde også et godt inntrykk ved å score begge målene. Budu Zivzivadze scoret for gjestene i det 91. minutt.

Norge dominerte første omgang og bygget logisk nok en solid ledelse. I det 25. minutt krysset Antonio Noosa perfekt for Erling Holland nær målet, og spissen reiste seg til mål med en heading til 1:0.

I det 33. minutt forfalsket Noosa igjen flere motstanderspillere, og sendte deretter videre til Jodegor, som skjøt i mål til 2:0.

Georgia skapte ikke noe interessant foran motstanderens mål gjennom hele kampen, men på overtid klarte han å score mål med sitt første presise skudd. Irakli Azarov la et innlegg fra venstre og Budu Zivzivadze headet ballen i nettet.

Norge feiret imidlertid denne suksessen og samlet en fordel på 7 poeng, og inntok 3. plass i gruppen. Georgia har fått 5 poeng så langt og er på 4. plass.