Takk til alle for at du så på.

The Blues tapte for Norge (22:27)

Etter nok en vanskelig kamp bukket de blå under for et effektivt og vanlig Norge, i motsetning til franskmennene.

Fem minutter og fem mål igjen! (20–25, 55.)

Kom igjen Blues. Det er bare noen få minutter igjen til å prøve å komme tilbake.

Spenningen synker! (19-25, 52.)

Blues ligger etter med seks mål med åtte minutter igjen. Franskmennene passerte akkurat 7m timer.

Avstanden forblir den samme! (19-24, 49.)

De blå er fem mål bak og kan ikke viske ut ledelsen.

The Blues må «få oss til å glemme deres mislykkede inntreden i striden» ved OL

Takk Mem! (18-21, 46.)

9. personlige mål for FC Barcelona-spilleren som bringer Blues tilbake til tre poeng. kom igjen

Blues er fortsatt unøyaktig! (16-20, 45.)

Uten Dika Mem går det offensivt tregt. Til tross for Luka Karabatics scoring kom de blå bakpå og led under nordmannens effektivitet.

Norge starter igjen (15.-20., 41.)

Til tross for en bedre start på andre omgang, ble de blå igjen tatt i fella og Norge tok nok en gang en femmålsledelse.

Dika Mem holder Blues i live! (14–17, 36.)

Franskmannen brenner i denne delen. Han scorer sitt 7. mål og 50 % av Blues mål siden kampstart.

Dika Mem.
Bernadette Szabo / REUTERS

Dika Mem gjenoppliver (igjen) Blues (12-16, 32.)

Blues nummer 10 gjør Blues-toppen til en realitet ved å score sitt 5. mål. kom igjen

Pause: The Blues mislykkes (11-16)

I en komplisert start på kampen lå de blå under med fem mål til pause.

To mål på rad for Fabregas! (11-15, 28.)

Ludovic Fabregas avslutter i et tomt mål og de blå vender tilbake til fire mål.

Dika Mem scorer mål! (9-15, 26.)

To mål på rad for Dik Mem, som gjenopplivet de blå noen minutter før pause.

Nordmennene øker forspranget! (7-14)

Hver krenkelse scorer et mål da nordmennene, som leder med syv mål, møter en ineffektiv Blues.

Guillaume Gille og hans stab må svare (7-12)

Guillaume Gille.

Festival for offensive balltap!

I likhet med Descat gjør ikke Blues mye offensivt etter noen få turnovers.

Dika Mem igjen! (6-10)

Nummer 10 blå er den eneste effektive foran buret.

Norge starter (4-9, 17.)

Franskmennene har ikke suksess i skudd, ikke nordmennene som fortsatt scorer mål. Dette begynner å bli bekymringsfullt.

Hugo Descat på relansering! (4-7, 15.)

To minutter for den norske spilleren. 7m kast for Descat, som returnerer Blues til tre mål.

Descat.

Dika Mem and the Blues bommet på starten

Dika Mem.

Første blå tidsavbrudd (2-6)

En tøff start for Guillaume Gilles menn.

Nadim Remili uten suksess (2-5)

Blues nummer 5 slo to innlegg på rad med to skudd. I neste angrep tok nordmennene en tremålsledelse.

Norge tar ledelsen (2-5)

Nordmennene scorer tre mål og tar ledelsen.

Dika Mem starter den blå telleren på nytt! (1-2)

Det blå tallet 10 går alene i nærheten av området etter å ha sett den norske forsvarsspilleren falle. Ballen hans traff tverrliggeren, men gikk inn. En vakker avslutning.

Sterk inntreden i kampen! (1-1, 5.)

De blå og nordmenn vakler i forsvaret. Begynnelsen av møtet er veldig fysisk. Fire minutter uten mål.

Hugo Descat! (1-1, 2.)

Den franske nummer 25 setter Blues tilbake på nivå.

Norges første mål (0:1, 1.)

Etter en mislykket første ballbesittelse slipper de blå inn det første målet. Sagosen åpner en norsk skranke.

La oss gjøre det!

Første besittelse for det franske laget.

De blå må få hodet rett

Nikola Karabatics lag tapte den første kampen mot Danmark (37:29). Nordmennene beseiret Argentina (36:31).

Blues komposisjon

Frankrike-Norge live er her!

Velkommen til direktekommentaren til den andre håndballkampen for menn for de blå. De møter Norge på Paris Sud Arena. Avspark: 19:00