Albania slo Tsjekkia i EM-kvalifiseringen, Spania, Norge og Polen feiret også seier

Da var stillingen 1-0 i hjemmelagets favør, gjennom Yasir Asanis scoring i det niende minuttet.

Taulant Seferi scoret mål i det 51. og 73. minutt, men enda et mål i det 82. minutt tellet ikke på grunn av hans posisjon i backlinjen.

Polen slo Færøyene 2-0 (1-0) i Tourshavn.

Også i denne kampen avsluttet taperne med ti mann, Herdur Asham ble utvist i det 49. minutt.

Sebastjan Szymanskis og Adam Buksa scoret mål for det polske landslaget.

I gruppe E er Albania leder med 13 poeng på seks kamper, Polen har ni poeng, Tsjekkia og Moldova har åtte poeng på fem kamper, og Færøyene har ett poeng på seks kamper.

Spanske fotballspillere slo gruppeledere Skottland med 2:0 (1:0).

I det 60. minutt viste videorepriser at Scott McTominays mål ikke ble regnet på grunn av posisjonen hans bakerst, men så ble det scoret to mål av hjemmelaget. I det 74. minutt scoret Alvaro Morata et mål, og 12 minutter senere Oihan Sunset.

I den andre kampen i Larnaca slo Norge Kypros 4:0 (1:0).

Erling Holland scoret to ganger for Norge, Alexander Serlot og Fredrik Aursnes scoret ett mål hver.

Skottland leder fortsatt med 15 poeng på seks kamper, Spania har 12 poeng på fem kamper, Norge har ti poeng på seks kamper, Georgia har fire poeng på fem kamper, og Kypros har ingen poeng på seks kamper.

Kosovo slo Andorra med 3:0 (1:0).

To mål ble scoret av Milots Rašica, ett av Altins Zekiri.

Kampen mellom Hviterussland og Romania endte uavgjort i Budapest.

I gruppe I leder Sveits med 14 poeng på seks kamper, Romania har 13 poeng på syv kamper, Israel ligger på tredjeplass med 11 poeng oppnådd på seks kamper, Kosovo har sju poeng på syv kamper, Hviterussland har fem poeng og Andorra har to. .