Bohemerne slipper inn tre mål fra Norge og andre etappe blir veldig vanskelig – ČT Sport – Tsjekkisk TV

Åpningskamp i 2. innledende runde av European Conference League:

Bodö/Glimt – Bohemians Praha 1905 3:0 (1:0)

Mål: 44. Grönbaek, 50. Pellegrino, 90.+1 Espejord. Dommer: Kardesler – Ögel, Tugral (alle Tur.). ŽK: Moe, Mountain – Rough, Aries.

Bodö/Glimt: Haikin – Wembangomo (70. Sjövold), Moe (60. Lode), Björtuft, Björkan – Fet (70. Saltnes), Berg, Grönbaek (85. Konradsen) – Sörli, Moumbagna (85. Espejord), Pellegrino. Trener: Knutsen.

Böhmen: Reichl – Hůlka, Křapka, Hybš – Köstl, Hála (83. Necid), Jindřišek, Hrubý (56. Beran), Dostál (56. Kovařík) – Prekop (46. Puskáč), Matoušek (68. Kozák). Trener: Glad.

Jaroslav Vesely (Bohemians trener): «Resultatet er grusomt, men motstanderen var det bedre laget hele kampen, de var sterkere på ballen. Det som plager meg mest er første omgang, da vi paradoksalt nok forsvarte oss ganske anstendig, men vi var enten unøyaktige eller redde. .” Våre handlinger med ballen Jeg vil si at spillets kraft påvirket oss mer enn vi forventet. Vi forsvarte oss med all kraft, men vi klarte å kontre. Jeg angrer på de to målene vi slapp inn helt på slutten av begge omgangene. Det var viktig å score minst ett mål her, det var sjanser. På den andre siden må jeg se at motstanderen også hadde mange sjanser, spesielt i andre omgang da det var opp og ned. En «fortjent seier til hjemmelaget. Jeg beklager at vi ikke scoret et mål fordi andre omgang var definitivt bedre offensivt.

Josef Jindrišek (Bohemians kaptein og midtbanespiller): «Vi må innrømme at det var en tøff motstander og vi fortjente å vinne, selv om vi hadde 100 prosent sjanse i første omgang. Maty (Matoušek) gikk selv til målvakten, dessverre konverterte han ikke. Det var noen sjanser den gang også.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *