Bendika og Rastorgujev starter ikke, vinner for norsk duo – Vintersport – Sportacentrs.com

• Nordmennene Vetle Kristiansen og Ingrída Tandrevolla vant løpet, brukte fem reservekuler og slo franskmennene med 41 sekunder.

• Norge tok kontroll etter Tandrevollas første skudd og ga aldri fra seg førsteplassen. Ved første bytte tok Sveits ledelsen.

• Emmi Bazerga og Niklas Hartweg vant bronsemedaljer. Frankrike var åtte og et halvt sekund bak.

• En konkurranse som endte med fiasko for Sverige – tre strafferunder, 13 reservekuler og tiendeplass.

• Estland endte på 18. plass, Litauen på plass 21. Totalt kom 22 lag, mens Canada og Kroatia ble fulgt.

• Pokļuka-etappen avsluttes i dag kl. 15:25 med mixed stafett, som også vil inneholde Latvia – Patrijuk, Birkentāls og Buliņas-brødrene.