Dan Spruds første mål i tippeligaen, Emsims første mål i Norge – Fotball – Sportacentrs.com

Dette var den 18 år gamle midtbanespillerens første mål i tippeligaen.

Fond Eldre bror Davis Sprud deltok i nederlaget (0:2) til den nåværende mesteren Espera “Swift” til “Progrès” av Niederkur.

Lagene «Victoria» og «Swift» tjente hver seks poeng i de fire første rundene.

Den nest høyeste ligaen i Norge Midtbanespiller på det latviske landslaget Eduard Emsis var «fra bjelle til bjelle» på banen, på slutten av andre omgangs kompensasjonstid scoret «Raufoss» et æresmål i nederlaget (1:3) mot «Åsane».

For 27 år gamle Ems var dette den sjette kampen i den skandinaviske landsturneringen.

Raufoss, som vant 28 poeng på 21 kamper, falt til niendeplass i sammenlagt.

sveitsisk superliga Den 22 år gamle forsvarsspilleren Christer Tober spilte den syvende hele kampen på rad og fikk sesongens andre gule kort, da Zürichs «Grasshoppers» anerkjente «Luzerns» fordel hjemme (0:1).

gresshoppe Fikk fire poeng på de fem første rundene.

Tredje tørrseier på rad Færøyene Premier League vunnet av «B36 Tórshavn» som tjente 46 poeng på 20 kamper, og slo «TB Tvøroyri» 3-0.

Angriper Valery Shabala ga med suksess en assist på det andre målet for Touršhavn-klubben, som endte på topp tre av den samlede stillingen, og ble deretter byttet ut i det 83. minutt.

i polsk liga 1 sjette nederlag etter seks kamper spilt denne sesongen påført av forsvareren som er igjen på reservene i dag Elvja Stuglia lag «Chrobry» fra Glogovo, som tapte (1:2) mot «Stal» fra Rzeszów.