Gaël Monfils kastet ut av utstillingsturneringen i Oslo for «brudd på atferdskodeksen»

Ved å etablere UTS-utstillingsturneringene ønsket trener-trener Patrick Mouratoglou å gjøre tennis morsommere med nye regler og kallenavn for spillerne for å forynge publikum. Reglene som Gaël Monfils brøt under UTS Oslo skal imidlertid fortsatt følges.

Slått fra start på fredag ​​av australske Alex de Minaur, kjent som «Démon», ble «La Monf» diskvalifisert. Organisasjonen siterte først et «brudd på atferdskodeksen som stammer fra hennes oppførsel overfor en turneringsleder.»

Ved å klikke på» Jeg er enig «du godtar lagring av informasjonskapsler av eksterne tjenester og har dermed tilgang til innholdet til våre partnere.

Mer informasjon på siden Retningslinjer for informasjonskapsler

Før han ga ytterligere detaljer, lørdag: «I går, en leken utveksling i garderoben mellom Gaël Monfils og turneringsleder Stéphane Apostola resulterte i en mindre skade på supervisoren. UTS er 100 % sikker på at det ikke var noen ondsinnet hensikt fra Gaëls side, men som funksjonær pådro han seg en skade, om enn ikke alvorlig, vi følte at det ikke var noe annet alternativ enn å diskvalifisere Gaël. Gaël godtok diskvalifikasjonen og han og veilederen skilte lag på vennlige vilkår. »

Monfils ble erstattet av Lucas Pouille

Mens showet må fortsette, ble den 37 år gamle franskmannen (70. i verden) erstattet på kort varsel av Lucas «The French Flair» Pouille. Nå rangert som 313. i ATP-rankingen, tapte han mot Benoît «The Rebel» Paire fredag ​​kveld.

Se forresten ikke etter Richard «God Sérignan» Gasquet i tabellen, i motsetning til Casper «The Iceman» Ruud, Holger «The Viking» Rune, Andrey «Rubel» Rublev, Alexander «Enemy of the bubble» «Bublík» og Dominik «Thieminho» Thiem.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *