Hjemmelag New Zealand, etter sjokkseier, sjokktap, Norge i fare – Fotball – Sportacentrs.com

• Første runde i gruppespillet endte med at Colombia vant i undergruppe H i Sydney over Sør-Korea. Begge målene ble scoret i andre halvdel av første omgang – Katalina Usme scoret straffe, spissen «Real Madrid» Linda Caicedo doblet fordelen.

• Andreomgangen startet med et smell i gruppe A, der Filippinene klarte å berge en knepen 1-0 mot vertene New Zealand. Midt i første omgang scoret Sarina Bolden, som spiller for den australske klubben, det eneste målet.

• New Zealand angrep mer og scoret midtveis i andre omgang – dette ble gjort av den finske spissen Jacqueline Hand. VAR-sjekken viste imidlertid en liten negativ reaksjon.

• New Zealand som spilte i sin sjette finaleturnering gjorde også en sprut ved å vinne sin første verdenscupseier mot Norge (1:0), men morgenens første suksess kom til Filippinene da de kvalifiserte seg til verdenscupen. debuterte med 0:2 mot Sveits.

• I gruppe A har Norge fortsatt ikke scoret mål, og i andre omgang har de ikke klart å legge press på lederne Sveits (0:0).

• Norge var tidligere et av de ledende lagene i verden, men nå er det på tilbakegang – verken Sveits eller Norge klarte å komme seg ut av gruppen på «Euro 2022».