Luther: Idris Elba rapporterer om filmen

I et intervju publisert på det amerikanske nettstedet Entertainment Weekly snakket Idris Elba om filmen «Luther: The Fallen Sun», der han må gjenoppta rollen som den kjente detektiven, fire år etter slutten av serien i slutten av den 5. sesongen. .

spurte den amerikanske siden Entertainment Weekly om hans retur som detektiv John Luther for filmen «Luther: The Fallen Sun», som er ventet på Netflix i mars 2023, bekreftet Idris Elba at historien vil fortsette der serien nådde sin konklusjon, i 2019, med siste episode av sesongen. 5, der den berømte detektiven ble satt i håndjern etter å ha brutt loven igjen for å løse sin siste sak. «Han brøt loven nok til å stoppe dårlige mennesker til at han endte opp i fengsel. Så her tar vi opp historien. I en tid hvor han tenker på hva han skal gjøre resten av livet», forklarer skuespilleren.

Regissør Jamie Payne bekreftet at filmen var utformet på en slik måte at det ikke er nødvendig å ha sett alle fem sesongene av serien for å forstå hva som vil skje i filmen. «Historien fortsetter – hvis du ser hele episodene før, vil det være en oppfølger. Men siden filmen er rettet mot flest mulig, tenkte vi at den som oppdager denne karakteren må oppdage en historie som er nok i seg selv», forklarer han.

Uten å gi bort filmens handling, forklarer Idris Elba at John Luther vil bli konfrontert med en gammel uløst sak som han har tenkt å avslutte en gang for alle. «Luther er en skummel mann. Det er hans problem. Selv om han er en fri mann, kan han ikke la være å jage spøkelsene i hodet hans.

Og det er det som skjer i filmen. Denne gamle saken han undersøkte og aldri løste dukker opp igjen i livet hans. Og John kan ikke finne en måte å bli involvert på, fortsetter skuespilleren.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *