Miss France: Hvem er Nadine Benaboud, valgt lørdag kveld som Miss Midi-Pyrénées 2023?

det viktige
Frøken Midi-Pyrénées ble valgt lørdag kveld i Villemur-sur-Tarn. 12 unge kvinner konkurrerte. Den nye frøken vil delta i Miss France 2024-valget i desember.

Midi-Pyrénées har fått en ny skjønnhetsdronning. Hun ble valgt etter midnatt lørdag kveld i Villemur-sur-Tarn i Haute-Garonne på Château de la Garrigue. 12 kandidater stilte til start. Frøken Frankrike 2023 Indira Ampiot var til stede på arrangementet.

Nadine Benaboud.

På slutten av kvelden ble navnet på den store vinneren offentliggjort. Frøken Midi-Pyrénées heter Nadine Benaboud. Hun bar Miss Gers 2023-kronen etter å ha blitt kronet i Castéra-Verduzan tidligere i sommer.

Nadine Benaboud er 22 år gammel, hun er 1,71 m høy. Hun er kundebehandler i en bilforretning. Hans viktigste hobbyer er reise, ski og fotturer. Hun beskriver seg selv som arbeidsom, målrettet og ambisiøs. En ung kvinne, født i Tarbes, av marokkansk opprinnelse, bodde i Norge i 7 år på grunn av foreldrenes yrkesroller. Han snakker norsk, svensk, arabisk og selvfølgelig fransk. Hun har faglig utdanning innen omsorg og støtte til personlige tjenester.

Nadine Benaboud er ikke ny for savnet. I 2021 ble hun valgt til Miss Hautes-Pyrénées og endte på andreplass i Miss Midi-Pyrénées-konkurransen. En verden som får henne til å drømme. «Det er en verden rik på møter og følelser,» betrodde hun i juli Shipping.

Nadine Benaboud vil representere Midi-Pyrénées på Miss France 2024, som finner sted i Dijon den 16. Valget vil bli organisert i regi av den nye sjefen Miss Cindy Fabre. Ingen tvil om at det blir en hyllest til Geneviève de Fontenay under showet.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *