«Norwegian» vil åpne sin flybase i Riga


Publisert: 14. november 2023 kl. 16.00

Norsk fly. Bedriftsbilde

Fra og med neste vår skal basen brukes som aktivitetssenter for alle baltiske land og vil romme to nye Boeing 737 MAX-fly.

Den norske nasjonale lufthavnen har fullført alt forberedende arbeid og åpner sin base på Riga internasjonale lufthavn neste vår. Dette ble bekreftet i et intervju med LSM.lv av Geirs Karlsen, administrerende direktør i flyselskapet.

Den estiske forretningsnyhetsportalen Aripaev rapporterer at ideen om å etablere sin base i Latvia ikke er ny, men selskapet har utsatt planene til nå fordi det er for sent å bestille levering av nye Boeing-fly. Nå planlegger vi to fly som vi ønsker å fly til eksisterende og nye destinasjoner, som vi vil kunngjøre i nær fremtid, sa A. Carlsen i et intervju.

Ifølge ham har Riga lufthavn en praktisk beliggenhet, og Norwegian har allerede et kontor, noe som gjør arbeidet enklere. Han sier at Riga-basen også vil fungere som base i de baltiske statene.

Norwegian Airlines sliter fortsatt med forsinkede flyleveranser. Men nå er problemet djevelen.

Norwegian har i dag 11 baser i Norge, Spania, Danmark, Sverige, Finland og fra og med neste år i Latvia.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg og vi informerer deg i et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i Business, Sodra, Registersenter, etc. i gamle.