Russiske turister har innreiseforbud til Norge

Forbudet mot russiske turister innreise til Norge trer i kraft i dag etter ordre fra landets regjering, som kunngjorde vedtaket i forrige uke.

Transittreiser gjennom Norge til andre europeiske land, inkludert Finland, er nå også deaktivert. Som den norske regjeringen tidligere har avklart, vil de nye reglene ikke gjelde for russere som reiser til Norge for å besøke nære slektninger, innehavere av oppholdsbevis i grenseområder, studentvisum og arbeid, samt oppholdstillatelser i land i Schengenområdet.

Norske grensemyndigheter vil ha rett til å nekte innreise til landet for russere som innehar flerårige turistvisum tidligere utstedt av Norge selv eller av andre Schengen-land. Norge vil ikke lenger utstede turistvisum til russere fra 2022.

Kjære leser,

Vår tilgang til nettinnhold er gratis fordi vi tror på likeverdig informasjon, enten hvem som helst kan betale eller ikke.

Dette er grunnen til at vi, for å fortsette arbeidet vårt, ber om støtte fra leserfellesskapet vårt ved økonomisk å støtte Free Press.

Bli medlem av Sloboden Pechat for å hjelpe med fasilitetene som vil tillate oss å gi langsiktige og kvalitetsnyheter og informasjon. SAMMEN, la oss sikre en fri og uavhengig stemme som ALLTID VIL VÆRE PÅ FOLKES SIDE.

STØTT EN GRATIS PRESSE.
MED ET INNLEDENDE BELØP PÅ 60 DENAR

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *