Samsung utvider tilbudet av sportsinnhold på smart-TVer med FIFA+ for 2023 FIFA verdensmesterskap for kvinner

Samsung-brukere over hele verden har nå tilgang 24/7 til premium fotballtilbudet takket være FIFA+ Tizen-appen og Samsung TV Plus-tilbudet
Teknologigiganten utvider dermed tilbudet av sportsunderholdning med eksklusivt innhold i anledning årets største kvinnekonkurranse

Samsung Electronics Co., Ltd kunngjør at FIFA+ slutter seg til Samsung TV Plus-kanaler[1] på verdensnivå. Denne ankomsten til Samsungs gratis annonsefrie tjeneste er en del av den pågående utviklingen av Samsungs sportstilbud for brukerne.

Den gratis FIFA+-kanalen som er tilgjengelig på Samsung TV Plus, vil kringkaste et rikt utvalg originale programmer, arkivkamper, live og høydepunkter fra FIFA-kamper for menn og kvinner. Brukere i Brasil og Italia kan få tilgang til eksklusive direktesendte FIFA-VM-kamper for kvinner på Samsung TV Plus.

Dette teknologipartnerskapet forbedrer sportsinnholdet som allerede er tilgjengelig på Samsung TV-er, inkludert Canal + og RMC Sport-applikasjoner (i Frankrike), L’Equipe Live 1 og L’Equipe Live 2 kanaler (i Frankrike)Tizen DAZN-appen, DAZN FAST+ (Østerrike og Tyskland), DAZN fotballkanal for kvinner (Australia og New Zealand), Tenniskanal (Østerrike, Tyskland, India, Nederland, Sveits, Storbritannia), DraftKings Network (USA), CBS Sports HQ (USA) og mer Samsung TV Plus.

Samsung TV Plus er Samsungs gratis kilde til underholdning og sport, og bringer tusenvis av TV-serier og filmer til millioner av brukere på Samsung Smart TV-er, Galaxy-enheter og flere andre produktsegmenter som Family Hub-kjøleskapsskjermen og på nettet. .

Richard Jakeman, leder for forretningsutvikling, Samsung Europe, sa: » Samsung er glade for å legge til FIFA+-appen og dens dedikerte kanalen til Samsung TV Plus for å fortsette å utvikle sportsinnholdstilbudet på Samsung TV-er og Galaxy-enheter. Lanseringen av tusenvis av timer med FIFA+-innhold over hele verden vil gi utrolig verdi for brukerne våre og takket være 2023 FIFA verdensmesterskap for kvinnerTM som er rett rundt hjørnet, vil de også kunne oppdage innhold som vil markere det neste spennende kapittelet i kvinnefotballen. »

Denne kunngjøringen i anledning det svært etterlengtede FIFA verdensmesterskapet for kvinner 2023TM som fant sted i Australia og New Zealand.

FIFA+ vil tilby sine brukere tilgang til tusenvis av timer med eksklusivt innhold om fotballens største stjerner. FIFA Originals vil inneholde langfilmer, dokumentarer, talkshow og kortfilmer som forteller historien om fotball for menn og kvinner rundt om i verden. Disse inkluderer «The Happiest Man Alive» (geniet, mavericken, mentoren og rebellen som er Ronaldinho), «Croatia: Defining a Nation» (historien om en gruppe fotballspillere som klarte å definere en ny nasjon gjennom fotball) og «Bravas de Juárez» (det inspirerende offeret for drømmen om et latinamerikansk fotballag for kvinner), blant utallige annet innhold – i både korte og lengre formater.

Når det gjelder FIFA-arkivene, vil de gi tilgang til alle kampene i FIFA-VMTM og verdenscupen for kvinnerTM. I tillegg til hele kampsendinger vil det også være redaksjonell programmering inkludert kampkutt fra ulike turneringer, målrekker, lagfokusert innhold og spillerprofiler.

Alex Hole, visepresident og daglig leder for Samsung Electronics, Europe, sa: » Samarbeid som dette hjelper oss med å endre bildet av Smart TV og FAST-økosystemet. Ved å legge til live-dekning av store sportsbegivenheter, forvandler det TV-ene våre og FAST til førsteklasses plattformer for tilgang til sportsinnhold og utfordrer alle antakelser om hva FAST kan tilby. Det faktum at Samsung gir tilgang til slikt høykvalitetsinnhold for verdens mest populære sport, inkludert FIFAs verdensmesterskap for kvinner, gir annonsørene en enda større mulighet til å fange de svært engasjerte seerne som RASK nyter disse viktige sportsbegivenhetene. »

Om Samsung TV Plus

Samsung TV Plus er Samsungs gratis TV (RASK) og video-on-demand-tjeneste, og tilbyr nesten 2000 kanaler over hele verden og tusenvis av on-demand-programmer og filmer, inkludert nyheter, sport, underholdning, bil, design og mer. Samsung TV Plus, en av de første FAST-plattformene fra en enhetsprodusent, er direkte integrert i alle Samsung TV-er fra 2016 til 2023, er tilgjengelig på Samsung Galaxy-mobilenheter og er helt gratis, uten behov for abonnement eller internettforbindelse. Den er også tilgjengelig på Samsung Family Hub-kjøleskap i USA.

Om FIFA+

FIFA+ er et globalt digitalt rom for alle fotballfans. Den samler omfattende arkiver av alle FIFA verdensmesterskap for menn og kvinner, over 40 000 live-kamper hvert år, interaktive spill og spådommer, samt en serie dokumentarer, dokumentarer, talkshow og originale kortfilmer.

Under 2022 FIFA verdensmesterskap i Qatar har FIFA+ utviklet seg ytterligere for å redefinere naturen til den andre skjermen i sport, og gir fansen de offisielle høydepunktene rett etter sluttsignalet, en spillskiftende teknologi på stadioner, samleobjekter og grasrotspill. samt didaktisk informasjonsoppdagelse og -analyse, live bak kulissene.

Det første året var preget av enestående vekst og besluttsomhet. Plattformen genererte 190 millioner visninger av høydepunkter fra 2022 FIFA verdensmesterskap i Qatar, og trollbundet fansen med et utvalg av de beste øyeblikkene. I tillegg har FIFA+ publisert mer enn 15 000 artikler på 11 forskjellige språk, noe som beriker opplevelsen på banen med omfattende dekning fra hele verden.

I tillegg brøt FIFA+ ny mark i fjor med den første direktesendingen av sitt slag i Brasil, som fengslet mer enn 40 millioner unike besøkende, satte ny verdensrekord på YouTube og demonstrerte FIFA+s enorme potensial til å tenne spenning og lidenskap for fotball. fans over hele verden.

[1] Samsung TV Plus er forhåndsinstallert på Samsung TV-er fra 2016 til 2023 og kan lastes ned til Samsung Galaxy-mobilenheter som kjører Android 8.0 (OS) eller høyere. Samsung TV Plus er bare tilgjengelig i Sør-Korea, Storbritannia, Tyskland, Sveits, Østerrike, Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Sverige, Danmark, Norge, Finland, USA, Canada, Australia, New Zealand, India, Brasil og Mexico . Mobilappen er bare tilgjengelig i Sør-Korea, USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Sveits, Østerrike og India. Internett-tilkobling kreves. Kanaltilgjengeligheten kan endres.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *