«Star Wars»: ny planet og spekulasjoner om navnet på filmen

Samtidig som Kraften våkner var en hit blant kritikere og anmeldelser, er neste del av sagaen ventet som en messias. Den minste bit informasjon skaper spekulasjoner og skaper røre. En del av filmingen vil finne sted i Alaska, noe som tyder på en sterk retur av en isplanet som Hoth i episode 5.

Å si at Star Wars Episode 8 er forventet ville være en underdrivelse. Etter suksessen til Fr Kraften våkner og venter rundt Rogue one, episode 8 er mildt sagt etterlengtet av fans. Og likevel vet vi ingenting (eller nesten ingenting) om denne etterlengtede oppfølgeren. Filmingen har begynt, det er helt sikkert, og bør gjenopptas rett etter episode 7. Men ny informasjon har nettopp blitt avslørt som føles som et skudd fra Dødsstjernen til fansen. En del av innspillingen av dette åttende opuset skulle finne sted i Alaska. Hvem sier at Alaska sier snø, is. Og for Star Wars-fanen tenker vi også uunngåelig på Hoth, isplaneten Imperiet slår tilbake. I 1980 ble scenene i episode 5 filmet i Norge, men bry deg, parallellen er der. Og ifølge informasjon fra Baldwin Post, ville disse innstillingene bli brukt til å bringe den nye planeten til live. Etter likheten mellom Tatooine og Jakku, ville Hoth også ha rett til sin speilplanet.

En teori som lever av seg selv

Denne informasjonen støtter teorien lansert av Adam Driver, Kylo Rens tolk i episode 7, som forklarte at den neste filmen vil være «lik» Imperiet slår tilbake. Det burde faktisk være mørkere enn Kraften våkner. I følge noen fans kunne kulminasjonen av denne teorien finnes i den potensielle tittelen på dette åttende opuset, som ville være: Motstandsfall (Dråpemotstand). Mer enn en suggestiv tittel som, hvis den bekreftes, vil øke temperaturen rundt Star Wars 8 enda mer.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *