Thetfordois Simon Gamache skal spille i Norge

Thetfordois Simon Gamache forlater Isothermic fra Thetford Mines i North American Hockey League. I Norge skrev han kontrakt med Oslo-laget.

Han startet hockeysesongen på LNAH i Thetford Mines. Han forlater laget etter å ha spilt i 13 kamper denne sesongen og samlet rekord 17 poeng.

Yvan Busque fant ham denne kontrakten. «Det er ikke mot Isotherm, som behandlet meg veldig bra. Jeg sa fra begynnelsen at jeg ville tilbake til Europa og dette tilbudet kom. Jeg kunne ikke nekte», forklarer hockeyspilleren. Laget fra Oslo er anerkjent som et av de beste lagene i Norge. Treneren hans blir Espen Knutsen, den første nordmannen som spiller i National Hockey League (NHL).

Gamache ønsker muligheten velkommen. «Jeg vil være i stand til å vise at jeg fortsatt er en innflytelsesrik spiller selv på de store europeiske kretsene. Hvis jeg presterer bra, vil jeg definitivt kunne fortsette der. Jeg er bare 33, så jeg har fortsatt noen gode år igjen i kroppen min å gi bort.» forsikret Thetfordois-atleten.

Han ønsker Isothermic og supporterne en god sesongavslutning. Jeg vil fortsette å følge lagets prestasjoner og ønske dem et mesterskap, avslutter Gamache.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *