Tre personer ble drept i den tragiske ulykken. Hovedangrepet på Østerrike ble fullført | Nyheter | Budějska Drbna

Hovedveien fra České Budějovice til Østerrike ble stengt på grunn av en alvorlig trafikkulykke. I Kaplice i Český Krumlov kolliderte en bil med en lastebil.Tre personer døde i tragedien. Det var et eldre ektepar i bilen. Ifølge politiet har føreren av personbilen trolig oversett lastebilen da han forlot sideveien.

Kjøretøyene kolliderte i Kaplica på hovedveien E55 i krysset med Omlenická Street. «Dessverre døde tre personer i ulykken» bekreftet politiets talsmann for Budějcké Drbne Milan Bajcura.

Senere på ettermiddagen snakket han mer detaljert om den sannsynlige ulykken. «Sjåføren av Škoda Octavia overså sannsynligvis en lastebil som kjørte på hovedveien E55 nær Kaplice da han forlot sekundærveien, og det skjedde en kollisjon. «Kjøretøy holdt seg utenfor veien,» Bajcura sa at lastebilsjåføren ble kastet ut av bilen i kollisjonen.

Veien var helt stengt på ulykkesstedet. Milan Bajcura sa at politiet kontrollerte trafikken i retning České Budějovice og fra Dolní Dvořiště ga politiet råd til sjåførene. Kjøretøy kjørte direkte gjennom kapellet i begge retninger. Lastebiler kunne også kjøre på omkjøringsveien.

Ulykken skjedde på hovedveien E55. Foto: Politiet i Tsjekkia

Operasjonssentralen sendte tre ambulanser og et helikopter til ulykkesstedet. «Et eldre ektepar reiste i en bil. Selv om det første mannskapet var på stedet innen fire minutter etter å ha mottatt anropet, var det ingen måte å hjelpe noen av dem ettersom begge fikk fatale skader som var uforenlige med livet og døde før vi ankom. Dessverre bukket også sjåføren av varebilen under for skadene på stedet, ambulansepersonellet hadde ingen mulighet til å hjelpe ham og legen måtte erklære alle tre døde. sa talsmannen for de sørbohemske redningsmennene Zuzana Fajtlová.

Sist gang tre mennesker omkom i en ulykke i Sør-Böhmen var for nøyaktig ett år siden. 24. august kolliderte to kjøretøy på hovedveien fra České Budějovice til Český Krumlov. I tillegg til de tre ofrene ble en annen person skadet i ulykken.

Ved ulykken nær Kaplice var det også et medlem av det posttraumatiske teamet til HZS i Sør-Böhmen-regionen, som ga assistanse til vitnet til ulykken, sa talskvinnen for Sør-Böhmen brannvesen. Vendula Matějů.

En motorsyklist kolliderte med en lastebil i krysset.Han døde av skadene

En tragisk trafikkulykke skjedde i Strakonice i dag. En motorsyklist kolliderte med en lastebil i krysset Motorsyklisten fikk alvorlige skader og døde av skadene på stedet.

Torsdag var det den andre tragiske trafikkulykken sør i Böhmen. En motorsyklist kolliderte med en lastebil i Strakonice. Motorsyklisten fikk alvorlige skader og døde.

«To tragiske ulykker med fire dødsfall er et veldig høyt tall for én dag. Kjør trygt, forsiktig og vær oppmerksom på høye temperaturer.» sa Matějů.

roy

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *